Aca97
Član
Zato ga ja nikada necu ni sejati. Kao da ce izbaciti zlatne korenje...strasnoJa ne znam sta su ovi iz dkc-a pili ili pusili, velikoprodajna cena 30500 dinara. STVARNO NISU NORMALNI.
Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zato ga ja nikada necu ni sejati. Kao da ce izbaciti zlatne korenje...strasnoJa ne znam sta su ovi iz dkc-a pili ili pusili, velikoprodajna cena 30500 dinara. STVARNO NISU NORMALNI.
Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
Sasvim sigurno 5075 i 4943 mozda na par kj i 5830Sta seju kolege iz banata od dekalba? Meni prosle godine od 2,5 t ( na suncokret) do 7,4 tone ( na psenicu).
Dkc hibridi na tim parcelama bili ?Sta seju kolege iz banata od dekalba? Meni prosle godine od 2,5 t ( na suncokret) do 7,4 tone ( na psenicu).
Moj savet 5068 umesto 4943 jeste da je malo jaca stabljika ali bolje klipove izgura ...Sasvim sigurno 5075 i 4943 mozda na par kj i 5830
Normalno da jesu, cene prate rast naseg standarda, kako nisi osetio (ne nastavljajte se dvosmislenici ) ? Ekonomski tigar nezaustavljivo grabi ka preporodu...Sta se desava sa herbicidima zakukuruz i oni sigurno suposkupeli pitanje koliko.
Da, sve dekalb. Imao sam od 2.5 t na kj posle suncokreta, oko 6 t kukuruz na kukuruz i preko 7 t prosek posle psenice.Dkc hibridi na tim parcelama bili ?
Resen rebus za semena,,,Da, sve dekalb. Imao sam od 2.5 t na kj posle suncokreta, oko 6 t kukuruz na kukuruz i preko 7 t prosek posle psenice.
Mislim da je veoma bitno đubrenje jer suncokret iscrpi zemlju pa je po meni tu trebalo ići većekoličine đubreta.Da, sve dekalb. Imao sam od 2.5 t na kj posle suncokreta, oko 6 t kukuruz na kukuruz i preko 7 t prosek posle psenice.