Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gogi nema popravnog...Da su svi polegli pa u redu a ovako pojedinacno to se odma skartira....Ne smes posle jedne godine nikad donositi takve odluke. Sigurno ga nisi slucajno 10 godina sejao...
Ništa čudno, merkantila 22din a biće i veće površine pod kukuruzom tako da ima koga da šišaju.Ja ne znam sta su ovi iz dkc-a pili ili pusili, velikoprodajna cena 30500 dinara. STVARNO NISU NORMALNI.
Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
Po kojoj ceni si poručio kasmir,znaju li se cene kws hibrida?Kws Kasmir se kod mene isto odlicno pokazao. 2019-ta kod nas je bila prilicno lepa susa, izgurao je 7.9t/ha sto je bilo vrh.
Prosle god ga nisam sejao, zakasnio sam sa porudzbinom. Za ovu godinu je porucen.
Bogme mene nece da sisaju, ima drugih semenskih kuca, pa majku mu nisu duplo bolji od pionira. Bezobrazluk, nemam reci.Ništa čudno, merkantila 22din a biće i veće površine pod kukuruzom tako da ima koga da šišaju.
Od mene tačno ništa će dobiti. Ni ovo drugo nije jeftino ali ovi ga baš preteraše.Ja ne znam sta su ovi iz dkc-a pili ili pusili, velikoprodajna cena 30500 dinara. STVARNO NISU NORMALNI.
Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
Kod mene jedan od najboljih prosle godine...oko 7 tona/kjOsim člana Olalije jel sejao neko KWS Kašmir?
Oko 6200-6300 su mi rekli da ce biti tretiranPo kojoj ceni si poručio kasmir,znaju li se cene kws hibrida?