Lumiposa ima boju i onaj specifičan miris kao Imidakloprid.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Očekujemo Vlog!Setva prvi april nikao, i to baš lepo, jednako... Uf, sad se malo lakše diše..
Ja imam tri hibrida sejana 6 aprila 9911Bc 582 odlicno nicanje a daljeBC525 lose sporo nicanje ista njiva razlika velika.Necu sejati ponovo taj deo jer ce nici ali nije dobro seme.Ako neko presijava dobro bi bilo znati koji je hibrid posijan pa nije nikao, mozda je do sjemena
Послато са SM-A202F помоћу Тапатока
Važno je i koji je tip sejalice - sa nadpritiskom ili podpritiskom. Mene je šaka peckala kao da sam je mazao mentolom, jer sam hvatao seme ali beker sejalica je sa nadpritiskom, duva zatrovan vazduh u zemlju pa sam manje udisao hemijuDali se nekom desilo da ga posle setve tj uveče peku oči i usta, sejalica pneumatska(olt 4reda) a seme pionir. ???
Radio sam i ja ove godine sa N-lokom na 3 parcele,pola tretirano-pola netretirano...videcemo da li ima razlike u porastu i prinosu!?
Ne treba da mislimo o tome, Sejali smo mi i ranije i kasnije pa videli,Nemoj da se iznenadite da oni posejani 1.aprila bolje rode nego oni koji se seju sad.
Porast kukuruza do 4og lista je ispod povrsine, mislite o tome.
mene zanima koje fao grupe sada sijete?
samo inkorporacija ako hoces da budes siguran i seme zaprasi kondorom ili necim slicnim sto nadjes za zastitu semenaTreba mi hitna pomoc, krenuo da sejem kukuruz i u zemlji gde god zakopam vidim zicara koliko hoces. Prekinuo sam setvu pa ako moze neko da mi preporuci sta da radim, cime da zagasim seme ili sta drugo da radim? Prosle godine sam fasovao jednu njivu pa da ne bi i ove bolje da sprecim ako moze?
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka