Nisu oni agresivni, nego prolazi kod proizvodjaca koji se prodaju za majicu ili nesto vise. Ljudi rade svoj posao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma i jesu agresivni, pre 14 dana mi je bio promoter jedne semenske kuće i gnjavio me sat vremena da posejem njihov kukuruz. Kad sam rekao uslove, tj da uzmem 50 vreća i posejem na njive po pola u konkurenciji sa Dkc hibridima i ukoliko budu više od 350 kg/ha slabiji na jesen ne platim seme ništa počeo da peni i da se svađa kako JA SAMO GLEDAM SVOJU KORIST??? Kad se smirio, kao nema šanse da se meri sa Dkc ali uštedim u startu 100000 dinara???? Posle puknem 200000 ali nema veze...Nisu oni agresivni, nego prolazi kod proizvodjaca koji se prodaju za majicu ili nesto vise. Ljudi rade svoj posao.
E vidis ti si pametno uradio, nisi trazio na 50 vreca prsluk,tablet...pa posle da kukas kako nas truju iz aviona i slicno da su svi drugi krivi.Ma i jesu agresivni, pre 14 dana mi je bio promoter jedne semenske kuće i gnjavio me sat vremena da posejem njihov kukuruz. Kad sam rekao uslove, tj da uzmem 50 vreća i posejem na njive po pola u konkurenciji sa Dkc hibridima i ukoliko budu više od 350 kg/ha slabiji na jesen ne platim seme ništa počeo da peni i da se svađa kako JA SAMO GLEDAM SVOJU KORIST??? Kad se smirio, kao nema šanse da se meri sa Dkc ali uštedim u startu 100000 dinara???? Posle puknem 200000 ali nema veze...
Cim si ga primio u kucu znaci da si potencijalan kupac i da si mu omogucio da te gnjavi.Ma i jesu agresivni, pre 14 dana mi je bio promoter jedne semenske kuće i gnjavio me sat vremena da posejem njihov kukuruz. Kad sam rekao uslove, tj da uzmem 50 vreća i posejem na njive po pola u konkurenciji sa Dkc hibridima i ukoliko budu više od 350 kg/ha slabiji na jesen ne platim seme ništa počeo da peni i da se svađa kako JA SAMO GLEDAM SVOJU KORIST??? Kad se smirio, kao nema šanse da se meri sa Dkc ali uštedim u startu 100000 dinara???? Posle puknem 200000 ali nema veze...
U kafiću smo se svađali, nije problem ni kući da dođu. I ranije su me prodavci đubre i kukurzovina hibrida izbegavali, posle mog klipa kojeg su verovali ili ne skoro svi gledali, još više. Ovaj je nov u poslu pa ne zna sa kim ima posla.Cim si ga primio u kucu znaci da si potencijalan kupac i da si mu omogucio da te gnjavi.
Jer on je promoter semenske kuce,nije dosao u goste.
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
Ja tako isto radim.Dobro si mu reko. Svima treba reci koji nude nesto sto povecava prinos da udju sa nama u posao i dijelimo zaradu. Npr oce da proda slavol ili sl. Daj ga besplatno za pola njive . Koliko bude veci prinos dijelimo.
Maxim je fungicid.Ja sam uzeo u lokanoj aptoeci doradni centar Kikinda maxim valjada zastita.
Sa instituta kad sam uzimao ili maxim ili redigo M zastita ako se dobro secam.