sale ratar
Član
Ima zp hibrida zaštićenih i sa forsom, ja sam kupio 666 sa forsom i zp 500.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uslovi su taman. Pogotovo temperatura zemlje.Neki poceli da seju kukuruze.... ne ja, ja jos spremam njive.
Nisi našao kosada pa zato euralis ili probaš jel čemu?
Ne mozes imati losiju zemlju od nas vamo,a slicna je toj tvojoj u brdu, lepo rodi i ZP 555 i ZP606 , nema razloga da ih ne sejes.Brdo,5-6 klasa zemlje,losa zemlja,redji sklop. Drugacije bi bilo da imam u dolini reka,gde je ravno i plodno zemljiste. 2017 me je izvukao,inace ne bi imao klip da oberem. Stabilan hibrid,prosle godine iako je bila susa kod mene,dao odlicne rezultate. Ne smem da eksperimentisem,nemam uslova za to.
Jel to tanjiranje bilo na dz? To sam video.Đorđe to su samo loši izgovori.Treba menjati navike iz korena.Pratim tvoje i objave ljudi iz tvoje okoline i mnogo kobnih grešaka pravite u agrotehnici.Lik okačio snimak tanjiranja lepo izmrzlog oranja, napravio gadiluk od onako lepe njive a uvredio se kada su mu rekli da je trebao preći drljačom i setvospremačem a tanjiraču da okači o klin za predsetvenu pripremu.
Ala ga potrefi da je 684 stabilan hibrid ko prstom,606 je za njega avionBrdo,5-6 klasa zemlje,losa zemlja,redji sklop. Drugacije bi bilo da imam u dolini reka,gde je ravno i plodno zemljiste. 2017 me je izvukao,inace ne bi imao klip da oberem. Stabilan hibrid,prosle godine iako je bila susa kod mene,dao odlicne rezultate. Ne smem da eksperimentisem,nemam uslova za to.