Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neće ono izrasti ni smetati kukuruzu puno ali dogodine u soji ima da bude zajebancije.Kolege koliko kerece grozdje moze da poraste u kukuruzu? Da li je opasno za kukuruz, ima ga na ogumke, trenutna visina je visina kukuruza, ima ga samo u redu, ledina je ospartana i osusilo se?
Radice "motikan" ali pitam da bi i nesto naucio za buduce.
Momo a koja količina herbicida i padne uopšte na sirak kad je kukuruz toliki, po meni nema smisla uopšte prskati u tom stadijumu ali no.Ja sam cini mi se jos vece prskao equipom prije dosta godina. Lomio je traktor poneki . Posljedica nije bilo . Btw nije bilo ni nekog efekta ,otad equip nisam koristio. Cini mi se da ovde bar kod nas taj ekvip slabo ubija sijerak dzaba mu ime.
У петак и суботу сам искористио време да ошпартам своје "курузе" и оно што сам видео, укратко може да се напише овако: на њиви на којој је само "Пионирова" 9911-ца, она, (без обзира што је пре десетак дана добила мало "хледа") како сам очекивао, буја као нечиста и буквално сам искористио последњи моменат за шпартање.
На другој њиви, где је "Рајфајзенов Уликс" и "Синџентин Пако" имам неједнаки пораст. За места где је експлодирала горушица, па док није изгубила листове после прскања, ми је јасно зашто кукуруз заостаје, али немам неко јасно објашњење зашто сам наилазио на "зоне" недефинисане форме са истим хибридом кукуруза, између којих може да буде разлике у порасту чак и у три листа. Можда је то само моја субјективна оцена, али рекао бих да је тај разлика приметнија код "Уликса", док је "Пако", мање-више, уједначен, али свеједно, у овој фази ипак мање бујан од поменутог 9911.
Такође, видим да је на обе њиве, прскање никосулфуроном није дало 100% учинка. Чак и после три недеље од другог прскања у сплит апликацији, доста сирка по њиви није липсало, већ је онако метиљаво, спрчуљено и црно, али ми се чини да би се пре регенерисао него осушио. Али мора да се помене и то да су за друго прскање потрефили баш лоши услови - било је пар дана без падавина, али је било мало сунца и било је баш хладно.
Какогод, идемо даље...
Фотка од 13.06.Па да видимо како ће испасти, данас опрскан Фокус ултра.
Послато са Mi 9T помоћу плуга
Довољно да видиш фотку, па да те заболи к'о да ти је неко стао на ногу.Poceo da se oporavlja od grada izgledao je jos jadnije. zp555