Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na 5041 ultra presejan zbog divljih svinja,pa malo kasni.Radjen od hemije.Mont, terbis, Mustang,lodin,Nikosav I skaut pa na kraju fokus.pocelo fokus da deluje izgleda.njiva nije moja I mnogo je travna, ima vise generacije trave Koji su nicale posle prskanja, jedan deo je zubaca a drugi sirokolisni trave koje se bore tvrdo jer Im vreme ide na ruku, stalno kisa I tesko se suse.Moracu da odradim I jednu Tangentu da ga usporim maksimalno jer kukuruz krece intenzivno da raste.
Posej Ultra hibrid I resavas problem sa Fokusom.Ovako je i kod mene na jednoj njivi, zubace na sve strane, zemljisnim spricao pre nicanja i u petom peru radio korekciju ali zubaca kao da nista nije osjetila, ostavio sam tako u nadi da nece naskoduti kukuruzima, pitanje je ima li herbicid koji je uspjesno moze unistiti.
Послато са SM-A202F помоћу Тапатока
Ukupno smo dobili 32 l zadnjih mesec dana.. pratim gde je ko koliko dobio...molim vas , sve komentare sa dozom rezerve.... No stressSvaki gura sad koji je dobio vode i ima toplo vreme.Neka vam kažu ovi ljudi što nisu dobili kišu da li kod njih gura.
Ukupno smo dobili 32 l zadnjih mesec dana.. pratim gde je ko koliko dobio...molim vas , sve komentare sa dozom rezerve.... No stress
Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka
Ovako je i kod mene na jednoj njivi, zubace na sve strane, zemljisnim spricao pre nicanja i u petom peru radio korekciju ali zubaca kao da nista nije osjetila, ostavio sam tako u nadi da nece naskoduti kukuruzima, pitanje je ima li herbicid koji je uspjesno moze unistiti.
Послато са SM-A202F помоћу Тапатока