Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Мислим да се Синиша збунио када је причао, АПВ има опцију да сам одржава задату количину ђубрива, али треба додати точак са сензорима за брзину који шаље компијутеру податак којом се брзином ради па он одржава задату норму невезано за промене брзине, али то на овом шпартачу није стављено па константно избацује норму која је задата за 8км/х.Ide ekstra, jedino nije tačno ovo za kalibraciju...Čim sam krenuo vidim da se Siniša zahebao, baca samo vremenski, brzina nema veze...
Mora da je zp 3 (6)Peet tebe su prevarili za seme i strpali nešto drugo. To nije DKC 4943 jer je on ove godine kod većine kilav, nejednak, od 3-7 lista...a ovo je jako dobar kukuruz.
Moguce da su me prevarili na pozitivan nacin. Ne znam sta reci ali za sad je u reduPeet tebe su prevarili za seme i strpali nešto drugo. To nije DKC 4943 jer je on ove godine kod većine kilav, nejednak, od 3-7 lista...a ovo je jako dobar kukuruz.