Brašo za kalendar.Položio si, možeš se ženiti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta si resio?Да ли ће успети да се регенерише кукуруз услед јаког леда? Збрисан је скоро до земље, остала је само стабљика висине 3-4цм?
Ondaa izvini druzeMislio sam na baća Šaleta.
Super ti je klip,jos da vidimo u radu kako ideNeće mu biti ništa.
Video sam da tri puta je radio test i na kraju pogodio,znaci brzina nema veze ..dobra masinka ,kad ce klip?Ide ekstra, jedino nije tačno ovo za kalibraciju...Čim sam krenuo vidim da se Siniša zahebao, baca samo vremenski, brzina nema veze...
Sledeću subotu, snimljeno je sve, samo montaža. Ima veze brzina, kompjuter je kalibrisao na 8 km/h. Kad vozim tom brzinom baca tačno 40 kg/ha.Video sam da tri puta je radio test i na kraju pogodio,znaci brzina nema veze ..dobra masinka ,kad ce klip?
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Ajde pa da gledamoSledeću subotu, snimljeno je sve, samo montaža. Ima veze brzina, kompjuter je kalibrisao na 8 km/h. Kad vozim tom brzinom baca tačno 40 kg/ha.
Ostaje, pa sta mu bude....necemo ga presejavati...Sta si resio?
# Shale Ova druga slika je Bara, gde je ovo na prvoj slikano, Boronluk?
Brašo za kalendar.Položio si, možeš se ženiti.
Pati za vodom.@kiraj
,ali me zabrinjava sto ima uvrnutih listova ,vecinom sa kraja njiva za sad.Nzm od cega je ,jel moguce da vec pati za vodom ?,ima i drugih parcela po ataru tako ne samo moje,ali nije takvih mnogo bas.Ja sam sumnjao mozda da je od hemije,tu sa kraja se pomalo duplira ponekad.