Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ја бих рекао да је било баш 'ладно, поготово око тог мог другог сплит-третмана никосулфуроном. Ал' то је време, нешто на шта немамо утицаја.Zorge i kod mene egvip uopste nije odradio kako treba a isao sam u punoj dozi .Da li je do vremena ili vec neceg drugog jbg,dobice spartac i cao
Ne pričam ovo napamet već iz ličnog iskustva. Bacam ureu ciklonom skoro svake godine i obično nema nikakvih promena na kukuruzu. Ove godine sam bacio kad je kukuruz bio u 5-6 listova i nikakve promene nije bilo. Upadne i urea u fišek ali manje smeta kukuruzu. Valjda se zato koristi urea folijalno a ne Kan i San.
Ja kad gledam film i gde je scena da napada zmija,odma ripam na krevet.Sav sam se naježio, ne volim očima da ih vidim.
Sta kazes begaj od mene sotonoJa kad gledam film i gde je scena da napada zmija,odma ripam na krevet.![]()
Hteo sam sa iskusnijim proizvodjacims da se konsultujem, sta raditi
Na ovoj slici je kukuruz AS 507 sejan 06.04, kada je nestalo semena, dodat je 434 i on je na slici desno, vidi se ogromna razlika a ista agrotehnika.
Da li je moguce da je AS toliko neotporan na hladnocu a 434
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Veći fao,dulja vegetacija.Meni se cini da kod imenjaka Milosa razlika u broju listova nije toliko velika kao razlika u visini