Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ја бих рекао да је било баш 'ладно, поготово око тог мог другог сплит-третмана никосулфуроном. Ал' то је време, нешто на шта немамо утицаја.Zorge i kod mene egvip uopste nije odradio kako treba a isao sam u punoj dozi .Da li je do vremena ili vec neceg drugog jbg,dobice spartac i cao
Ne pričam ovo napamet već iz ličnog iskustva. Bacam ureu ciklonom skoro svake godine i obično nema nikakvih promena na kukuruzu. Ove godine sam bacio kad je kukuruz bio u 5-6 listova i nikakve promene nije bilo. Upadne i urea u fišek ali manje smeta kukuruzu. Valjda se zato koristi urea folijalno a ne Kan i San.
Ja kad gledam film i gde je scena da napada zmija,odma ripam na krevet.Sav sam se naježio, ne volim očima da ih vidim.
Sta kazes begaj od mene sotonoJa kad gledam film i gde je scena da napada zmija,odma ripam na krevet.
Hteo sam sa iskusnijim proizvodjacims da se konsultujem, sta raditi
Na ovoj slici je kukuruz AS 507 sejan 06.04, kada je nestalo semena, dodat je 434 i on je na slici desno, vidi se ogromna razlika a ista agrotehnika.
Da li je moguce da je AS toliko neotporan na hladnocu a 434
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Veći fao,dulja vegetacija.Meni se cini da kod imenjaka Milosa razlika u broju listova nije toliko velika kao razlika u visini