Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mene sve nemačke firme nerviraju jer stavljaju snimke mašina koje rade u nekoj peskuši. Za prave uslove gledam snimke Italijana ili Madjara.Tako je, to je lemken. Ali niko nama ne brani da modifkujemo spremač ako ima boljih rešenja.
Eve i manual za imt/koskinder što bi kod mene kaz'li.
file:///C:/Users/Administrator/Downloads/VM2500_MAN_GB_091107_310100137%20(1).pdf
Ponavljam daska sigurno u drugom prohodu ne zatvara, uopste nije potrebna. Ponistivac sam komentarisao na onom lemkenu.
Ovo sam i ja pomislio dok sam radio ovog proleća. zašto je na konzumu dva mesta za dasku. U drugom prohodu mislim da je pravo mesto za dasku tu ispred rotora. Ali na žalost, u selu nema konzum spremača, kako bi malo ispitao vlasnika i pogledao u radu.Nisi u pravu.
U drugom prohodu (predsetveno), na Konzumovom spremaču kada se daska prebaci iza motika i ispred rotora, radi pravi posao. Lepo raspoređuje zemlju koje zadnji red motika podiže, bude ravno i ne pozna se nikakav trag točkova...