MOMOSARIC
Član
Aj majke ti izmijeni post . Stavi umjesto advokata neko drugo posteno zanimanje ,pa cemo te neki lajkovati .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa jel ne propada?To o propadanju slusam od kad sam na forumu i krenuo na fakultet cca 10 i jace godina, te oterace masine svima, te seme deklarisano, kontrola na tehnickom...nista se tu drasticno nije promenilo.
Osim sto je prodaja kukuruza sve slabija srednjoj radnickoj klasi i da sve manje ljudi bere. Malo se svi pogospodili.
Lajkovati xd?,nisam znao da sam na facebook-u.A advokat,doktor ili nesto deseto nebitno je,jbg sad ako je neko kupio diplomu ....Aj majke ti izmijeni post . Stavi umjesto advokata neko drugo posteno zanimanje ,pa cemo te neki lajkovati .
Imam ja dosta vise od tih 300€ zarade..Nisam ja njegov advokat ni računovođa, kažem šta dečko kaže...Kakvih crnih 300 e ha, pa to nema nigde. Evo gledaj matematiku za 2018 pa vidi kolika je zarada, imao je minus a ne zaradu
Nema ni 10% da je korisno, ali koga briga za to...? Bitno je da “in”, da je “cool”....Taj you tube mi nikad nece biti jasan,znam neke kanale koji zaradjuju mnogo vise od tih 9 000 dolara mesecno,pa jbg cemu to ?,tamo neki jeb.. gejmeri bez skole i obrazovanja vristu na kameri svaki dan smeju se i zaradjuju vise nego neki lupam advokat koji je ulozio godine i para u obrazovanje i ima svakodnevni posao i veliku odgovornost....Sve naopako,od tih svih kanala na u tube ,ako mozda 10-ak % je zaista korisno i moze se nesto nauciti,sve ostalo je potpuno beskorisno.
Subvencija je ravnih 30€ po hektaru i to u popustu na naftu ali prvo plati PIO i protigradnu zastitu, ko ima manje povrsine ne isplati se ni projavljivatiAli ima subvencija.
Nema sponzora za to...Hahaha a i kakav sam, ne da bi mi stajale...Радославе бекријо, мого'о би до сезоне прскања да набавиш себи једне наочаре к'о што их има Кол .
Boli mene uvo za Amere, nego kad mi ovaj taksativno poslao cene ulaza i izlaza shvatio sam u pravom smislu reči šta znači globalizacija. Cena zakupa mu je oko 400 $ /ha kao i kod mene, seme da ne dobija od sponzora košta 200 $ za ha kukuruza kao i kod nas Dkc, đubrivo ista cena , 2018 je prodao kukuruz po naših 14 dinara itd... Troši pare na gluposti, slažem se, 700-800 $ mesečno na picu i brzu hranu... Onda ja sednem i izračunam da sam potrošio u 2018 godini 2000 evra na pljeskavice za doručak za radnika i mene a ima jedan forumaš koji je sa bratom potukao možda i svih 10000 $ za picu godišnje...Vozio je do pre par meseci neku šerpu od kola koja koštaju 300 $. Zaključak, mene brine gde vodi sve ovo, možda ovaj malo preteruje ali su kod njih ovi ispod 1000 ha u ozbiljnim problemima, obradovao se subvencijama države od 52000 $ kao malo dete, šta ćemo mi ovako bedni sa ovakvim vođama...Ogi ako hoćeš i imaš vremena odgledaj video, priča on i o porezima i kamatama i raznim troškovima.Ala ste vi zaludni kad mate vremena oko ovih stvari da se prepucavate. Ma ko mrda te amere ili bilo koga drugog. Da mi gledamo nas i kako da mi sami sebi pomognemo, jer tešk nešto od države možemo dobiti (osim povlašćenih).
Kaze u da radi 1700 acre-a a to je 670 ha. Jedan acre je oko 4046.2 m2Mislim da je 2018 radio oko 700-800 ha ali nije bitno...
Radi 687 hektara , odnosno toliko je radio 2018 a toliko radi pretpostavljam i u tekucoj godini snimanja videa. Drugo prica sve hipotetski , uzima neke cijene koje je objavio neki univerzitet itd. Trece nisam imao zivaca da slusam do kraja ali ne spominje drzavne subvencije koje su ipak malo vise od onih u Srbiji. Ne placa zakup zemlje.Nisam ja njegov advokat ni računovođa, kažem šta dečko kaže...Kakvih crnih 300 e ha, pa to nema nigde. Evo gledaj matematiku za 2018 pa vidi kolika je zarada, imao je minus a ne zaradu