Mušovac
Član
Ja moram jos cekati...Nemam drugog resenja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako je prosao clan Sasa Matic? Letos je svratio do mene i rekao mi da se poznajete dobri steNjiva uz njivu, ista agrotehnika, isti predusev, isti razmak u redu, isti dan sejano. Ali od samog starta Smaragd je bio slabiji.
Код мене на око буде обрнуто. Смарагд има јаку, стабилну биљку и брзо и доминантно расте. На крају га укопа ситно зрно , иако реално он је нижа ФАО. Кашмир ми већ двије године ништа посебно не обећава али када дође скидање не можеш се начудити како цури.Njiva uz njivu, ista agrotehnika, isti predusev, isti razmak u redu, isti dan sejano. Ali od samog starta Smaragd je bio slabiji.
Kako je prosao clan Sasa Matic? Letos je svratio do mene i rekao mi da se poznajete dobri ste
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Jel uzeo Basak ili nesto drugo?Kako je prošao videće se uskoro u čestitkama za ponove .
Poznajemo se odlično.
Ne znam stvarno... Na parceli pored 19.2% je vlaga, a tad pre mesec dana je bilo slično...Nema tu ništa čudno.Mesec dana magle, kiše i lošeg vremena.
Kolege treba mi pomoc jel neko od vas probao neki ULTRA hibrid? Koliko manje rodi od normalnog kukuruza i koji hibrid bi preporucili za skidanje u zrnu?