MOMOSARIC
Član
I od tipa zemlje zavisi visina istog hibrida i rok sjetve . Kasnije sijani su dosta visi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Slažem se i dodajem da je neophodno da je bitna stavka mnogo vode. Kod mene su klipovi na KWS Kolegasu ove godine bili zaista na 2 m i izgledao je potpuno nenormalno. Inače je hibrid s prosjecnom visinom.
Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока
I od tipa zemlje zavisi visina istog hibrida i rok sjetve . Kasnije sijani su dosta visi
Napisi koja je agrotehnika primjenjenaOgled ministarstva poljoprivrede, mjesto Modrica.
Kashmir ponovo dominira. Pionir kod nas cesto izbjegava oglede.IMG-6faa79cf24650bffaa32358431f6f28b-V hosted at ImgBB
Image IMG-6faa79cf24650bffaa32358431f6f28b-V hosted in ImgBBibb.co
Dekalb ove godine nigdje nije oborio nijedan rekord. Ima izreka, "ne stoji svima sto je moderno", tako ni kod nas ne razbija prinosima.
Kolega, ovo je ogled ministarstva, ne ulazim u agrotehniku. Ovdje sam iskljucivo posmatrac.Napisi koja je agrotehnika primjenjena
Da nije mozda i ovde tona gnojiva po hektaru kad su ovaki prinosi, jos me zanima dimenzije parcela, sirina i duzina...
Послато са SM-A202F помоћу Тапатока
Биће све на сајту министарства када заврше и обједине све локације из Р. Српске.Napisi koja je agrotehnika primjenjena
Da nije mozda i ovde tona gnojiva po hektaru kad su ovaki prinosi, jos me zanima dimenzije parcela, sirina i duzina...
Послато са SM-A202F помоћу Тапатока
Da si radio pionir 1021 ili 0865 video bi sta je stabljikaДанас сам радио код себе НС 3023 сад и никад више....само за силажу јебо га конструктор....са стабљиком ко воловска нога
Јесте, био је. Баш смо причали прије неких мјесец дана и кад пролазим доле стао сам у Модричи да ошајцујем хибриде. Рекох му да ће Кашмир бити у топ три кад данас шампион. Није нешто био убијеђен, треба да окрене неки ражањ за друштвоJel bio Momir iz kwsa na tom ogledu? Tovario sam danas 4 kamiona soje za Tursku , pa je on trebao sredjivati oko carine al morao sam ja nositi papire kaze ima neki ogles u Modrici.