MOMOSARIC
Član
Mislis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jbg, nisam stvarno imao taj slucajbpa da znam stvarno.Logicno je da je ako je jus vlaga 13% a stvarana vlagab20% tih 7% je voda koja kad ispari logicno umanji tezinu.imao sam slucaj da su mi odbivali vlagu koja je bila prekon15% za to tu razliku ako je 17% za 2% mi umanjuju jer kupuju do 15%.Toliko znam ali stvarno neznam mere.Ne trci zeljko prvo provjeri.
Jus vlaga je 14%.Jbg, nisam stvarno imao taj slucajbpa da znam stvarno.Logicno je da je ako je jus vlaga 13% a stvarana vlagab20% tih 7% je voda koja kad ispari logicno umanji tezinu.imao sam slucaj da su mi odbivali vlagu koja je bila prekon15% za to tu razliku ako je 17% za 2% mi umanjuju jer kupuju do 15%.Toliko znam ali stvarno neznam mere.
Razlika je u tome sto je ovih 20% od recimo 1000kg, a kad se osusi na 14% ili kako ti kazes 13% , onda tih 13% nije od 1000kg , nego je 13% od te umanjene osusene kolicine .Jbg, nisam stvarno imao taj slucajbpa da znam stvarno.Logicno je da je ako je jus vlaga 13% a stvarana vlagab20% tih 7% je voda koja kad ispari logicno umanji tezinu.imao sam slucaj da su mi odbivali vlagu koja je bila prekon15% za to tu razliku ako je 17% za 2% mi umanjuju jer kupuju do 15%.Toliko znam ali stvarno neznam mere.