Peet
Član
Ma nema tu problema ,Osjecki hibridi imaju posebnu liniju dorade za Srbiju,dodje pop prije pakovanja i baci vodicu.
Ali katolicki pop!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma nema tu problema ,Osjecki hibridi imaju posebnu liniju dorade za Srbiju,dodje pop prije pakovanja i baci vodicu.
Ja pomislio sa onom osjeckom sigmomMontoya sejano je IMT žitnom sejalicom.
Cena semena nikad ne bi trebalo da bude presudna. Ako je nesto dokazano dobro nema te niske cene semena koja bi me pokolebala.Cena semena je jaca od nacionalizma.
Pametni, cuvaju sebe.A drugi problem bar koji se kod mene pokazao je stablinost prinosa u losim uslovima. Kod mene se bar desavalo da domaci isteraju lepu masu ali ako bude stresa ne izbace klip, i to na nekoj blazoj susi ima dosta jalovih biljaka.
Milane jel taj tvoj izbacio metlicu ? Ako jeste a nema naznaka svile i klipcica onda ce to ostati jalovo.
Cena semena je jaca od nacionalizma.
Bome kod nas ako omaši biće ćorak ove god.Ako se obistini najava kiše za vikend biće i kukuruza u suprotnom biće ćorak.