Peet
Član
Ma nema tu problema ,Osjecki hibridi imaju posebnu liniju dorade za Srbiju,dodje pop prije pakovanja i baci vodicu.
Ali katolicki pop!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma nema tu problema ,Osjecki hibridi imaju posebnu liniju dorade za Srbiju,dodje pop prije pakovanja i baci vodicu.
Ja pomislio sa onom osjeckom sigmomMontoya sejano je IMT žitnom sejalicom.![]()
Cena semena nikad ne bi trebalo da bude presudna. Ako je nesto dokazano dobro nema te niske cene semena koja bi me pokolebala.Cena semena je jaca od nacionalizma.![]()
Pametni, cuvaju sebe.A drugi problem bar koji se kod mene pokazao je stablinost prinosa u losim uslovima. Kod mene se bar desavalo da domaci isteraju lepu masu ali ako bude stresa ne izbace klip, i to na nekoj blazoj susi ima dosta jalovih biljaka.
Milane jel taj tvoj izbacio metlicu ? Ako jeste a nema naznaka svile i klipcica onda ce to ostati jalovo.
Cena semena je jaca od nacionalizma.![]()
Bome kod nas ako omaši biće ćorak ove god.Ako se obistini najava kiše za vikend biće i kukuruza u suprotnom biće ćorak.