milovan vrsac
Član
Opasan hibrid taj 4351 kad sam cuo da je zamena za 4590 odmah sam ga postavio kao nosioca na pesku, a izbaceni 4943 4717
Kod mene je 4351 na 50% parcela i bez obzira sto nismo dobili kisu,izgleda odlicno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Opasan hibrid taj 4351 kad sam cuo da je zamena za 4590 odmah sam ga postavio kao nosioca na pesku, a izbaceni 4943 4717
Jeste ,stvarno sam imao takav utisak kad sam ti rekao ,nekako mi kilav izgledao,danas sam bio ne znaš koji je bolji od kojeg i nisam našao stablo bez dva klipa videžemo kako će izneti do kraja.Gorane jel to onaj u pustari koji nesto ne napredjuje u rastu?
Ti znas da te parcele nas ne izdaju nikad!Jeste ,stvarno sam imao takav utisak kad sam ti rekao ,nekako mi kilav izgledao,danas sam bio ne znaš koji je bolji od kojeg i nisam našao stablo bez dva klipa videžemo kako će izneti do kraja.
Bice, rekao je onaj moj kolega. Od 20. Jula do 20. Avgusta bice veselo. Do sad je sve bio u pravu, a verovatno ce i za ovo biti.
Nisam stigao da ospartam kukuruze pa ciklonom razbacim An I San, tog Dana Im padne 3l kise, pa 15 dana nista I tek sinoc padne 17 litara.Koliko je djubriva moglo da se izgubili isparavanjem?Hvala unapred, ja nisam nigde mogao da pronadjem odgovor, nadam se da neko zna odgovor...
U vezi visine... jedne godine sam imao pola parcele dkc 5276 a drugu pionir, ne znam koji ali je bio u istoj grupi zrenja. Uglavnom, dkc je u žetvi bio više od pola metra niži a koji je bolje rodio ne znam jer je sve išlo zajedno.Nisi li pisao u proljece da ce biti susa ove godine?
Isao da vidim danas neki pioner FAO 600, narastao 4m mozda i visi , vjerojatno zbog nedostatka vlage , DKC 4717 oko 2,5m.