Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja pomislio da se ratari u vojvodini bave ozbiljno poljoprivredom a ne po sistemu jedne godine kad je kisovito pukovnik a sledece kad je susno pokojnik.DKC po vlagi i prinosu bolji 2018 od p0023 evo prinosa dkc-p0023(6800kg po lancu SRPS-6100KG po lancu SRPS),ali 2017 je prinosniji bio P0023 a vlaga ista!(1600kg po lancu,400kg po lancu).Pisem na mojim njivama kako je bilo ista agrotehnika na obe njive,i radjen je prosek kad se zavrsila vrsidba nije bio ogled.
Pa žičar se samo onda i javlja, koliko ja znam.Meni se zicari vise javljali na strnistima kao predusev nego gde je opet kukuruz. Ali ih je prosle godine sredio imidakloprid.
imao sam ove godine 0023 i 0216, 0216 je bio bolji od 0023, a oba su imala manju vlagu od dkc 5222.
Pa žičar se samo onda i javlja, koliko ja znam.
Pa žičar se samo onda i javlja, koliko ja znam.
Evo slika sa instagrama hahaahaDa li ima neko maloprodajni cenovnik dekalb kukuruza iz neke poljoapoteke?