Gost 16052020
Član
Kerbanis, oprskan sa 0.25l mezotriona i 1.25l nikosulfurona po ha pre 10 dana:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pioneer 1241,nodet mašina....@bado koji je to kukuruz na slici i koja masina ga je sejala?
Pioneer 1241,nodet mašina....
Poslato sa MYA-L41 uz pomoć Tapatoka
...sejan je 16.04.
Da sam sebe citiram a mozda nekome jos pomogne, Agrimax uzasno ponikao u odnosu na sve ostale, pola ga nema.Danas poceo, nesto Pionira 9241 za zetvu, i za silazu po vrecicu KWS Mikada, Agrimax Blast, ZP 606 i NS 640, videcemo koji ce biti bolji
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
3000 din/l ide ga od 1,5-1,8 l/ha.Koja je cena Monsuna i koliko ga ide po hektaru ?
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Da sam sebe citiram a mozda nekome jos pomogne, Agrimax uzasno ponikao u odnosu na sve ostale, pola ga nema.
Kasnije sam jos sijao pionir 9241i Dekalb 5031, bolje nicanje je imao Pionir u izrazito podvodnoj njivi.
Ja sam usluzno sejao Agrimax dvema musterijama i kad sam pre neki dan obilazio video sam da imaju ubedljivo najlosiji sklop,nije mi jasno sto to neko i seje pored proverenih hibrida...Znači opet sam se zeznuo , ako je taj Agrimax tak loš . Imam još kukuruza za sijati pa sam išao zamijeniti grupe 600 Pionir i dekalb , a jedino što je bilo zaštićeno a ranije grupa bio Agrimax zeros neki . Nisam nikad sijao te Agrimaxe , jel još imao problem snjima u vezi nicanja , i inače kakvi su ?