iwanho
Član
577,
velika ti hvala i najljepša ti dala.
velika ti hvala i najljepša ti dala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema veze,važno kolega da ste se vi javili i da znamo da ste živi,evo još malo pa 200 poruka za samo deset godina...Evo snimak iz vršidbe kukuruza,ovim putem se izvinjavam najvećem kombajneru u istoriji Johanu kojem nisam verovao da čovek može da vozi kombajn i dva prevoza sam i odjednom...ja reko da vidim koja je cena kukuruza kad ono prepucavanje ko je pametniji a od najava cena nista evo ja sam nesto nacuo da se pominje 14,50 sa pdv novi kukuruz
Pretpostavljam da tu satnicu za traktoristu odradiš u trećoj smeni?
Ma to je sve lagurija tog Johana,mi smo kasnije razvili celu teoriju praveći se da je to istina.Daću ti jedan primer-Radio je kao kombajner 1982 godine kod pokojnog Brana Tuvedzića i pogodili su 200 hektara ječma da odrade uslužno petrovaradinskoj zadruzi.On i starac voze kombajne,Brane,sin Stevica i ćerka Dragana prevoz.Tu sad kreće lažija i on meni kaže ovako-Tu ti ja komšija cepam ječam drugom pun varijator kad Stevica i Dragana ne mogu da spuste po dve vagonke pune ječma niz neke brežine zbog straha.Uzmem ja prvo Imt 5100 sa dve vagonke,pustim 13 km do zadruge pa onda Imt 578 sa dve zmajevke a kombajn samo vrse.Tad ja pitam :Ko vozi kombajn?Onda on poludi i pocne da se dere na mene,sta znam ja balonja kako su nekad pravi ljudi i kombajneri radili.Sad kad je neki nemoguc posao kazemo da bi to samo Johan mogao...A kako vozi kombajn i 2 prevoza ?