Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koji je hibrid? Sklop nije bas dobar...Zavrseno prskanje za ovu godinu. Sejan pre mesec dana punih 7 listova.
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Koji je hibrid? Sklop nije bas dobar...
Jel ne skodi ako ciklonom prehranjujem kukuruz, planiram veceras ici sa kanom 300kg/ha, posto za sutra najavljuju navodno kisu
Otprilike ovako ja ti lupim samarcinu al ti kupim pljeskavicuDjubrivo ce ga ispeci ali ce se oporaviti.Sigurno neko ima dodatak za ciklon koji baca u redove mora da ima neko kod tebe pa mozda tako da bacis i ostaje opcija sa paracem ,radili su to kod nas i bude posle dobar kukuruz ali gadno ga videti onako oprljenog dok se neoporavi
Cini se kao da ti je zicar sredio KWS, mozda i gresim.
Potackaj ga kao paradajz da ne pada5 kj kukuruza mi počelo gubiti tlo pod nogama.Tj sejao sam po vlaznijem i zemlja puca po brazdama a kukuruz pada.Juce ujutro ga oprskao sa pola doze laudisa,a popodne ospartao.Sva sreca pa su s opruge na spartacu pa sam ga malo zagrnuo i zatrpao rupe