Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koji je hibrid? Sklop nije bas dobar...Zavrseno prskanje za ovu godinu. Sejan pre mesec dana punih 7 listova.
![]()
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока

windows 7 screen shot

Koji je hibrid? Sklop nije bas dobar...
Jel ne skodi ako ciklonom prehranjujem kukuruz, planiram veceras ici sa kanom 300kg/ha, posto za sutra najavljuju navodno kisu
Djubrivo ce ga ispeci ali ce se oporaviti.Sigurno neko ima dodatak za ciklon koji baca u redove mora da ima neko kod tebe pa mozda tako da bacis i ostaje opcija sa paracem ,radili su to kod nas i bude posle dobar kukuruz ali gadno ga videti onako oprljenog dok se neoporaviOtprilike ovako ja ti lupim samarcinu al ti kupim pljeskavicuDjubrivo ce ga ispeci ali ce se oporaviti.Sigurno neko ima dodatak za ciklon koji baca u redove mora da ima neko kod tebe pa mozda tako da bacis i ostaje opcija sa paracem ,radili su to kod nas i bude posle dobar kukuruz ali gadno ga videti onako oprljenog dok se neoporavi
Cini se kao da ti je zicar sredio KWS, mozda i gresim.
Potackaj ga kao paradajz da ne pada5 kj kukuruza mi počelo gubiti tlo pod nogama.Tj sejao sam po vlaznijem i zemlja puca po brazdama a kukuruz pada.Juce ujutro ga oprskao sa pola doze laudisa,a popodne ospartao.Sva sreca pa su s opruge na spartacu pa sam ga malo zagrnuo i zatrpao rupe