Sudarski Bojan
Član
Nikola tu jos nekoliko ovakvih kisa naravno bez leda i ladno 8000kg po jutru ako si nadjubrio onako domacinski
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Grešiš, mlaka kod dunavca... A ne mogu da te prokljuvim koji si, odaj se na privatnoj poruci...Марићу то колико видим је врбовац .верујем да ту прошле године ниси имао ни за аренду то је песак ако падне родиће а ако не
Grešiš, mlaka kod dunavca... A ne mogu da te prokljuvim koji si, odaj se na privatnoj poruci...
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
Ma neka prate, a i lako je prepoznati nekog kad kači slike i vidiš o kome se radi, a ne ko ovi moji sugradjani ko da su ukrali te mašine... I onda me još prezimenom oslovljava a ja ovde nigde nisam spomenuo prezime... E Bogte, Možda mi i na svečare dolazi a ja ne znam...Ti mislis nema zive duse u ataru a ono uvek neko viri iz kakvog zbuna i prati situaciju
Ti razni clanovi su jos i ok,ali oni sto citaju kao gosti,pa samo prate svaki potez i komentarisu posle...Ma neka prate, a i lako je prepoznati nekog kad kači slike i vidiš o kome se radi, a ne ko ovi moji sugradjani ko da su ukrali te mašine... I onda me još prezimenom oslovljava a ja ovde nigde nisam spomenuo prezime... E Bogte, Možda mi i na svečare dolazi a ja ne znam...
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока