DusanA
Član
Nikao P0423 i P0362, sejan 17.04. 7 dana mu je trebalo da izadje. Za vikend prskanje u planu i to Adengo ili Camix.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jedno nerazumijem zašto toliko čekate sa sjetvom.Brdo se moglo pripremati odmah poslije vaskrsa.Razumijam da ima puno količinski al kreni ranije.Ja krećem odmah početkom aprila ako vrijeme dozvoljava i do 20. završim.Ova godina je baš nenormalna po pitanju vremena al stiže se.Evoi ja sam juče rođaku radio proljetno samo se praši i ostaje busen nije za raditi a tek kako će kukuruz nicati ako kiše nebude.Moji su sijani 14 pa nadalje imaju dva lista.Sve ja to Momo razumijem. Tanjiracu uopste ne koristim. Oranje je toliko tvrdo kao da nije jesenjsko, , stanje je katastrofa. Kod mene je 95% njiva u brdu. Jutros sam jednu parcelu odradio za silazu, i jedino u njoj ima vage, i tako se lako i fino pripremila, a ovo ostao sve suvo..
Glavonja jel mi se cini da je ovo malo gusca sadnja? Kad je posejan?