milovan vrsac
Član
A naredno hladno jutro neće smetati za prskane kuruze ???
Nije sjajno,ali je tesko sve uklopiti,nas je najvise naterala kisa koju najavljuju u subotu i posle prskanje psenice,inace bi cekali jos koji dan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A naredno hladno jutro neće smetati za prskane kuruze ???
RTI u Novome sadu...Ko prodaje ovo ćereslo kod nas?
Pa ni spricer ne valja bez kisele vode.I gde ga ima taj nikosulforon je kisela voda za sirak...
Ako je samo krenuo nema nikakvog efekta prskanje...Ima,kod nas krenuo i rizomski već
Jeste kora velika ali nije bila ona problim bilo je kise u meduvremeu nekoliko puta u izobilju ,vec prepakivano seme te tri vrste, ni ostaviti niti presejavati bice sklop oko 60% ali to je sramota i za DEKALB.
Ja to stavljam samo da pojačam za širokolisne korove...Pa ni spricer ne valja bez kisele vode.
Baš takoTo je ona velika parcela gde si pre neku godinu demonstrirao mogucnosti Pledgea?
Nisam ni ja reko kod koga je krenuo,samo sam reko da nema efekta ako je samo krenuo...Nisam rekao da je kod mene krenuo
Ovaj kukuruz na onih 200 kj.???Baš tako