Neki rekoše kako se i P9911 teško kruni i po meni nije tako jer ide lakše od ZP i NS hibrida.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
svaki drugi red kukuruza ide jedna traka,kapaljke na 10 cm,za tri sata rada naprave potop,nije velika rabota,za povrsine do 10 kj.Standardni sistem kap po kap kao u povrtarstvu? Velika je to rabota
@Shale
2.3ha Konfites fao 4xx. 2% veca vlaga od DKC-a 5031 sto je isti dan sejano i krunjeno. KWS 14.2 t/ha, DKC 12.8t/ha
Gledao sam na yuotubu neki lik sa traktorom razvlačio te cevi i ako sam dobro zapamtio prinos 16 t ha i za soju isto to radio.Standardni sistem kap po kap kao u povrtarstvu? Velika je to rabota
15 i 17% vlage. Ima prodju kada prodajes tel kel ili imas susaru. 17% skladistiti je rizik.
Odlucio sam se da sledece godine da uradim par jutara kukuruza u sistemu kap po kap,probao ove godine i dalo je odlican rezultat,helico je bio hibrid,koji bi po vama bio hibrid broj jedan za takve uslove gajenja,znaci voda kada mu zatreba,istu i dobije,dkc mozdaaa