mindjušar
Član
Elem,zaboravih,razrivano repište je u pitanju 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

1-2 slika zp666, 3-4 slika 606, 5-a slika moj ogled gde se vidi razlika u zrenju između 500 i 400 grupe, u uvratinama je kerbanis (8 redi) a u njivi zp427, 6-a slika sleva na desno zp 606, 666, kerbanis, dkc 5726, zp 427, to su neki prosečni klipovi što znači ima i malo veći i malo manji, sklop je dobar sobzirom da je ogled na 21cm a 600 grupa na 24,5cm a setva 5.4.Polako zri, plameca ima ali mislim da neće biti većih problema sa kvarenjem vrhova, jedino imam na dkc-u na jednoj manjoj parceli gde se nađe poneki vrh plesniv.Toliko od saleta ratara.

Ne,nije,ima tu nešto,po meni dragocenije od NPK i humusa ... raste puuuno rastavića-cinkrota... pa ko se razume,dešifrovaće![]()

Podzemna voda?Ne,nije,ima tu nešto,po meni dragocenije od NPK i humusa ... raste puuuno rastavića-cinkrota... pa ko se razume,dešifrovaće![]()
... al dosta je bilo pomoći