Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prskano sa Laudisom u subotu.
img upload
Ovaj moj kukuruz je jedan od vecih u selu,a kad vidim ove slike iznad kao da sam sejao u maju,a sejan 12.04.
Pa ne znam sto ne vidis,ovi ostali vide cim komentarisu.Probaj na drugi browser.@Vladimir92 umesto tvojih slika stoje mi samo sitne ikonice, a bas me zanima stanje kod vas.
Zavrsila je ona njeno.Prvi puta sam ove godine radio sa laudisom. Proslo je 17 dana od prskanja laudisom, ova boca, takve visine je bila i kod mene, 80% boce od vrha prema dolje se osusilo ali donji listovi su zeleni. Hoce li ona uginuti u potpunosti ili ce se oziviti/drzati tako? Doza je 2,15 litara po ha laudisa
Sad cu da vidim.Pa ne znam sto ne vidis,ovi ostali vide cim komentarisu.Probaj na drugi browser.
Pa ne znam sto ne vidis,ovi ostali vide cim komentarisu.Probaj na drugi browser.
Zavrsila je ona njeno.
I ja ga koristim tek drugu godinu pa i ne znam bas da ti kazem kako deluje na vecu palamidu,ali ova manja nece preziveti sigurno.Ufff ako je tako onda odlicno. Ali sta je problem, neka boca je i oko 80-90 cm visoka bila ista proca donji listovi zeleni 80% nje se osusilo, mislis da ce i takvu veliku maknuti u potpunosti?
Pero,evo ga Pako slikan danasLacin, svi kukuruzi su ti lepo ocisceni od korova. Video sam i pre neke slike, cini mi se da je Pako bio.