Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mindjusar dali mu smeta tako kasno prskanje?Kaze covek koji mi prska sve posle 5 lista smanjuje prinos.Koliko si isao Bioplex-a po kj?Danas korekcija na nekim parcelama Mezatron 0.25l/ha a na nekim Rezon 1.5l/ha + Mezatron 0.25l/ha. kukuruz 8-9listova ...
... 9911,sejan 2.aprila,u 6 listova prskan Peak 20g/ha + Rezon 1.5l/ha + Siran(o de beržerak) 70g/ha + Bioplex + Inex ...
Za divlji sirak nema potrebe dodavati bilo sta. Monsoon je tata za njega (citaj equip-ova akt. mat.). Preporucena za takve situacije je puna doza, po meni i slabija doza odlicno odradjuje (da manje kukuruz trpi).Dal je neko mesao monsun i laudis mozda,zbog pojacanja delovanja na divlji sirak iz rizoma?
Mindjusar dali mu smeta tako kasno prskanje?Kaze covek koji mi prska sve posle 5 lista smanjuje prinos.Koliko si isao Bioplex-a po kj?
Hoce bude nesto od tih kukuruza? Slika koju si okacio je identicna slici mojih kukuruza.Svaki dan obilazim te kukuruze i promena je ogromna. Mnogo su povratili boju juce i danas.
nije krivo prolece,kriva je priprema i sejačicaProsto me sramota da stavim slike posle ove dvojice.
Ovo je, verovali ili ne, trenutno sto se porasta i ravnomernosti nicanja tice jedan od najboljih kukuruza u nasem ataru uospte. Strahovito prolece smo imali.
Prskan je pre par dana s pola doze dikambe i punom dozom nikosulfurona.
Vreme i hladne noci su dosta stopirale proletne useve,juce i danas se atar preporodio cim je udarilo sunce,mada cesacemo se po glavi na jesen,sve mi to...