mindjušar
Član
Ja misli da bi ga bolje bilo rasaditi sadilicom za duvan, tako ćemo imati 100% biljaka...
...da da,po mogućstvu 3 u meter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja misli da bi ga bolje bilo rasaditi sadilicom za duvan, tako ćemo imati 100% biljaka...
...da da,po mogućstvu 3 u meter
Ja sam najozbiljnije odgovorio,ako misliš da je šala,šta da ti kažem
Ima ga i sa Sonidom i bez njegaNisam mislio na tebe,gde bi ti "kuma" zavitlavao.Jesu li ti P 9241 zaprašeni ili se to mora nakanadno raditi?Izgleda da je retko koje seme tretirano!
Ima tu materijala za forum do sutra,poznatih marki a i domacih iz 2010,2011,2012,pa kad se setim proslogodisnjih deklaracija,strasno,strasno.I sam sam sejao stara semena,morao sam da probam(bilo je jace od mene) ali to je podrazumevalo rizik i prikladnu cenu takvom riziku.Je.o mater, dal su bre ovi normalni.
Sent from my HTC Desire 620G dual sim using Tapatalk
Vase misljenje: Kupio bi Pionir f 38 ali nemogu naci seme iz 2015 (pretpostavljam sto je stari hibrid) uglavnom je seme iz 2014 dali ga uzeti ako je klijavost dobra 95 ... Treba mi 23 kese ili da trazim neki drugi hibrid za vrsidbu
Vase misljenje: Kupio bi Pionir f 38 ali nemogu naci seme iz 2015 (pretpostavljam sto je stari hibrid) uglavnom je seme iz 2014 dali ga uzeti ako je klijavost dobra 95 ... Treba mi 23 kese ili da trazim neki drugi hibrid za vrsidbu