Djordje Antonijevic
Član
NS 640 mi nikada nije dao po dva klipa, dok ZP jeste. Posejani su na 27 cm. Mada zemlja ovde i nije bas bogata humusom,tako da je razumljivo. Ipak se ovde seje olt mehanickom sejalicom, i djubre se baca kroz kultivator...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo prvi put vidim u zivotu da je kukuruz doneo klip i na zapercima. Zaperci su visoki 2 - 2.5 metara. Nema na svakom klip ali ih ima dosta. Klipovi nisu skroz popunjeni sa zrnom ali nisu ni za bacanje.
Da li se ovo desavalo jos nekome?
Ali mislim da je razlika u tome sto kod te parcele kod Djinkulja klip je na vrhu zaperka a ovde kod Cicija na slici ne mogu da procenim na slici da li je na vrhu ili je nize izbacio klip!
Cici nisi napisao koji je hibrid u pitanju!
Kod mene na DKC 5031 ima po 2 zaperka isto jako visoki ali nisam skoro obilazio kukuruze pa ne znam da li na zapercima ima klip!
Treba bi biti NS 6043.Koji domaci hibrid iz semenskih kuca ZP, AS ili NS je najbolji po pitanju dva klipa na jednoj stabljici?