Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako ti je za utehu,znaj da ti je dobar kukuruz,on nece u los,jos i bira najbolji...nama na dva mesta tamani+ogled Lg-a...
Aaaaaa za dvonoge jazavce je batina iz raja izasla.
Prošetaj do najbliže šume i naćićeš ga,vema inteligenta životinja i ne die daleko od izvora hrane,ja sam mislio da je seoska priča kako kradu kukuruz,ali lično video da je istina.
Samo pazi ja*a kad ga tražiš
Nisam,a ima ih kod mene odavnbilazili mi teren i vidimo mu brlog drugar ode da podgleda kad je ono izletelo i pravo uz nogu Kod nas je zabranjeno jamarenje pa h niko više ne ubija,bar ne javno nisamčuo da je neko gađao jazavca.
A kako kradu kukuruz sam video još 91 u Boboti,išli u patrolu i naiđemo na jazavce kako se vuku
Pa de si Zoki, kakvo je stanje sa kukuruzom ?ja takvog namlatio pre tri godine,pa sam sada na sudu sa njime.Trazi mi 390.000,00dinara odstete
ja takvog namlatio pre tri godine,pa sam sada na sudu sa njime.Trazi mi 390.000,00dinara odstete
Jel sam bio ili ih je bilo više? Dali ima svedoka da si ga baš ti tukao ili neko drugi,iz mase? Jel bio dan ili noć?
Pa de si Zoki, kakvo je stanje sa kukuruzom ?
otisao u policiju i prijavio me,hapsili me na njivi dok sam skidao kukuruz.Ma muka ziva,priznao on da je krao,ali kaze da nisam imao pravo da ga zbog toga bijem.