Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ova izjava ti je kao da si radio ogled sa uticajem intenziteta zakorovljenosti parcele i sastav korovske flore na parceli sa kukuruzom na prinos istog. Inače problem je što se korov polako širi i počinje i meni da pravi problem u redovima do njega.Najvise smanji prinos palamida. Sirak i ne toliko.
verovatno ti je upao vestak kada si prihranjivao. nista drugo nemoz bit. to ce proci..Ove godine sam sejao jednu manju parcelu sa ZP606 i posle dva tretiranja i prihrane, izgleda odlicno. E sada imam i jednu malu parcelu....Zasto li se ovo desava sa kukuruzom? Ovo je jaaako kasna setva tj oko 1 juna. Trebalo je da sejem faceliju, pa sam odustao, imao viska semena AS72 i posejao njega obzirom da mogu da navodnjavam (okucnica).
Od prihrane je bilo 2kg uree po aru, pa sam ga oko 1 jula okopao rucno, i onda prihranio sa KAN-om i to 5kg po aru. Znaci ima hranu, ima vodu, nema ni trunka hemije a opet se ovo desava sa listovima.
A koji je razmak u redu?
na putu za Lemeš?23,8 cm zaboravih napisati,to je uglavnom 3 klasa zemlje,i nesmem se igrati na gušće.
na putu za Lemeš?