Kod tebe je sve najbolje.Prvo 577 pa onda ostalo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sve mu diraj al 577 nemoj.Kod tebe je sve najbolje.Prvo 577 pa onda ostalo.
Kod tebe je sve najbolje.Prvo 577 pa onda ostalo.
druze moj e to bih voleo da vidim.....................jesi vidio nekad kukuruz visok do pojasa ........... a koji da recimo prinos 6-7t/ha ?
Juće sam obišao kraj gde smo tanjirali( kod česme) situacija bolja nego bliže selu ,bila dobra kiša sa gradom u ponedeljakKukuruz u 6-om iza tvog suncokret -soje isfronclan do vrha,pravi solidan klip.Strana prema kanalu DTD u lošijem stanju.Znam samo to da u nasem ritu su kukuruzi izgoreli do klipa. Kise nismo imali od Juna meseca, tako da je tamo oplodnje bilo ali je isterao male klipove i ne verujem da ce moci dati vise od 3 t/kj maksimalno (ako?) Ovo vazi za raniju setvu, dok Majska setva ne lici ni na sta!
Neki pricaju o kukuruzu koji je isterao 2 klipa!!! Da i kod mene par koraka na kraju njive a dalje peva se nesto sasvim drugo!
Juće sam obišao kraj gde smo tanjirali( kod česme) situacija bolja nego bliže selu ,bila dobra kiša sa gradom u ponedeljakKukuruz u 6-om iza tvog suncokret -soje isfronclan do vrha,pravi solidan klip.Strana prema kanalu DTD u lošijem stanju.
Moj komsija ima BC onaj najraniji pajdas.Izgoreo kao licna,agrotehnika je kod komse u full-u,djubriva lincer,ne stedi se,dobro oranje zimsko,setva je bila 7 dana pre mene,znaci 15.april.Klipovi su jadni za moj pojam,mali,kad sam bio pre 15 dana u njivi on je vec tad izgoreo metar.Mozda mu ne odgovara ova klima i brdo,jedino sto je iste visine sav oko 2 metra.577 nema potrebe za slikanjem.Ti od metra visine nisu iz setve u optimalnom roku već iz kad se setim.Takav je slučaj i ovde sa kasnim setvama i parcelama sa prolećnim oranjem i semenom renomiranih semenskih kuća tako da ti priča ne pije vodu.Ima članova koji su videli moje parcele.Visok sam 190 cm a BC je mnogo višlji od mene.Ima i slika koje sam postavljao u temi pa pogledaj kako izgleda BC koji je posejan na vreme i koji je odrađen maksimalno.
NS 6053 bez kise u julu...