Zarkov mali :)
Član
Kad je dobio Ureu? Predsetveno ili?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hahaha, pa to sam sredio sliku na fotosop. Aparatom je slikano.@Rasa91 Dobro ti slika nov telefon, ni jedan kukuruz ti nije podgoreo
Njivu smo počeli da radimo u proleće, a prethodni gazda nije djubrio u jesen.Ako ste presejali repu kao sto kazes, zar njoj niste bacili predsetveno mesanog?
Jel to onaj metar sto trgovci mere sa njim drva na pijaci?Uzbrao sam koj klip za kuvanje ,već je "omatorio". Dekalb 5276,ona dva dana sa košavom su ubrzala zrenje.
Sve je moguce, ali i ako je manja verovatnoca da se pojavi alfatoksin u mesu koristicemo minazel. Neko resenja jbg uvek mora da se nadje.
Minazel radi poso i uklanja toksine ali ima jednu veliku manu veže i puno korisnih stvari na sebe slabo je selektivan.na tržištu postoje neuporedivo bolje stvari ali koliko su bolje toliko su i skupljeJel neko dokazao djelotvornost tog Minazela ? Nmejte samo pominjati napise onog koji ga prodaje .
ma kakvo cudo.....cudo je voda, ujak mi ima BC vise hibrida, u doljama je dosta dobar a na uzvisenjima katastrofa,nema ni zametnutog klipaB.C je čudo.
ma kakvo cudo.....cudo je voda, ujak mi ima BC vise hibrida, u doljama je dosta dobar a na uzvisenjima katastrofa,nema ni zametnutog klipa