mindjušar
Član
I momci su danas od 8-19h ošpartali 35kj kukuruza u 9parcelica,dosta je za početak,a ja prskao,nismo se ni videli celi dan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pozdrav društvo. Imam jednu situaciju, moram da reagujem da bar pokušam da spasim šta se spasiti može. Odem pre par dana da oprskam kukuruz na jednoj parceli, i obratim pažnju da mi kukuruz boluje, evo kako to izgleda
i tako 5-6 vrsti. Najverovatnije je šok od komšijske hemije koji ima suncokret. Nije mi oprskao nijednu vrstu, ali je zato magla od običnih dizni padala na te vrste. Pretpostavljam da će biti jalovih biljaka, ali bar da probam da ih vratim u život.
Nista bez komsije, traktor je komsijin spartac nas. Malo koperiramo, kada bi ljudi funkcionisali kao mi ne bi se novac nerazumno trosio na nepotrebne masine. Mi spremimo, on poseje ,on nama da traktor za sitne operacije , mi njemu rusvaja za gazenje silaze , mi njemu prikolicu po mesec dana on nama uleti sa njegovom kad god treba. Menjamo slamu za stajnjak ili oranje za stajnjak ...ima bezbroj situacija...Dragan 18... Nista bez ferdze.
Pravi komsija zlata vredi.Nista bez komsije, traktor je komsijin spartac nas. Malo koperiramo, kada bi ljudi funkcionisali kao mi ne bi se novac nerazumno trosio na nepotrebne masine. Mi spremimo, on poseje ,on nama da traktor za sitne operacije , mi njemu rusvaja za gazenje silaze , mi njemu prikolicu po mesec dana on nama uleti sa njegovom kad god treba. Menjamo slamu za stajnjak ili oranje za stajnjak ...ima bezbroj situacija...
Jesu ti to radnici ili? Ako jesu, onda sve pohvale.I momci su danas od 8-19h ošpartali 35kj kukuruza u 9parcelica,dosta je za početak,a ja prskao,nismo se ni videli celi dan
Radnik u traktoru,komšija na špartačuJesu ti to radnici ili? Ako jesu, onda sve pohvale.