Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
http://postimg.org/image/hpn4htcib/ rani lg fao 270 preključe slikan
To stoji,ali bas da ga toliko povukla,i mene u pripremi povuce pa onda sejacica i ferguson ocas posla skrenu ali je blaga krivinica al ovo je pomereno za citava 4 reda
Imam par pitanja! Hocu da posijem dulum kukuruza al ne hibridnog. Nego ovaj sto sam obrao prosle godine cisto da vidim razliku! Rekli su mi da moram uzeti neki prasak pa pomjesati sa tim sjemenom. Zna li neko mesta
Mozda si trebao ici vecom dozom totala.
U ovoj botaničkoj bašti je 9-og aprila posejan kukuruz AS160 silaž, 14-og je dobio koktel od 2l ACETOSAVA, 1l REZONA i 2,5l GLIFOLA po ha. Pratim situaciju, novi izveštaj za nekoliko dana.
Mislim da će preživeti svako zrno koje je pustilo klicu a za ove druge nisam siguran.Zorane,sta mislis da li ce pregurati ovu kisu,ili ce biti trulezi,posto je i meni klijo?
Becarino jel PIK ne pravi semensku robu?
Mislim da će preživeti svako zrno koje je pustilo klicu a za ove druge nisam siguran.