Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Druze ja sam naveo da maksimalno sejem na razmak od 30cm i sad ispade da se kukuruze sejem na taj razmak,na 80% povrsina pod kukuruzom taj razmak mi iznosi 24-26cm redje sejem samo na parcelama koje losije podnose susne uslove.Ja sam za ovu godinu naveo da ocekujem oko 10t zrna po H/a jer je godina bila izuzetno povoljna za kukuruz.Svaka cast, ako ti na razmaku od 30 cm, imas prinos 10 t suvog zrna po Ha...
Kolega ne razumem najbolje cinizam u tvom postu?Ko ne veruje i ne mora al ispade da sam izmislio prinose a nema bas obicaj da to raim.Ja sam svoje tvrdnje dokumentovao slikama a na prva dva snimka se vidi koliko je redak kukruz.Napisao sam da sa 5-6 ari napunim sip-ov bunker sto mislim da je prilicno dobar rod,za samu tezinu jednog bunkera sam lepo naveo da neznam tacno kolika je jer nisam nikad merio u prikolici od 2,5t stane 2 bunkera(sa povisicama 4 bunkera) zato sam rekao da verujem da ima priblizno 1200kg,kolege su posle napisale da tezinski staje manje i ja to nisam dovodio u pitanje al ne volim da mi se neke reci izvlace iz konteksta.Koliko onda po vama treba Kg zrna da ocekujem na 20 bunkera kukuruza u klipu?Papir (forum) sve trpi
I vreme je za berbu... Sta je cekao gazda kad ga na kraju beracem skinuo??? Mozda se nije moglo pre??
Koji li je taj hibrid kukuruza kad je 90% polegao?! Ni jednu parcelu kod nas a ni u okolnim atarima nisam takvu video ove god.