Problem je sto nisam imao gde da predam jer niko nije primao???Gumar ja sam predavao sa 15% vlage i primer na 7080kg predate odbijali su 142kg soje. Izvinte za .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Problem je sto nisam imao gde da predam jer niko nije primao???Gumar ja sam predavao sa 15% vlage i primer na 7080kg predate odbijali su 142kg soje. Izvinte za .
Pa gde ga smeste?
U citavom mom kvatru nema mesta za 100kj klipa!
Pametnije da je umesto ambara napravio veci hangar ili neki silos pa u zrnu kuci da ostavlja.Neznam kakva je to teorija da sapurine (cokanji)pokriju troskove istovara i krunjenja,pa znaci opet si na istom,cemu onda zezanje oko branja.A garantujem da sapurine ne pokriju te troskove jer i sam radim jedno i drugo pa vidim sta mi je isplativije.Covek prosle godine napravio ambare za 40 vagona,i hangar za masine i zito, a ima i dosta praznih kuca pa se stavlja kod njih u ambar,svako ce da ti da ambar.
Ma gde vlazan kukuruz u najlon vrece pa taj ce za dva dana da se upali i pozeleni sve preko 15-16% vlage samo negde na pod!Od 15 moze u ambaru,od 17 mozes negde na promaji a jos vlaznije mozes u najlon vrecama,zavisi gde imas smestaj.