KishRobert
Prijatelj Foruma
Sumnjam da je jus u pitanju.
Kod nas koliko sam cuo,niko nema vise od 6t jusa.
Kod nas koliko sam cuo,niko nema vise od 6t jusa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jel 7t jusa ili vlaznog?
Skinuo juce nesto Dekalba 5276 izaslo 5600 kg po kj jus...vlaga bila 18.2%
Jeli to parcela na asfaltu izmedju Vrbasa i Kucure?
Na koji razmak je sejano? Kod mene jus oko 5900kg/kj ovo su hibridi koji su vrseni 1114 t56 i akvamaks 216 ,sejano na 26cm.Skinuo sve kukuruze pre kise.
Rezultati sareni. Kad racunam samo oditak za vlagu, ne troskove susenja prinosi su od 11t do 12t/ha. Kad se uracunaju troskovi susenja ispada oko 10-10.5t/ha. Najbolji prinos ostvaren na predusevu psenici. Takodje i najbolje sam finansijski prosao na toj parceli, jedina mana je sto je najmanja na kojoj sam imao kukuruz
Uopstini Zrenjanin niko nije otkupljivao soju sa vlagom preko 14%.LJudi u ovakvim godinama kao što je ova teško je svesti vlagu na jus ma koja grupa zrenja i semenska kuća bila, soju će primiti i sa 20% vlage a da odbitak bude minimalan a neki i ne odbijaju ništa pošto je tražena roba dok kukuruz postaje kao repa skidaju i šakom i kapom, nas ne ubija vlaga nego njihove tablice.
Koje vas ?LJudi u ovakvim godinama kao što je ova teško je svesti vlagu na jus ma koja grupa zrenja i semenska kuća bila, soju će primiti i sa 20% vlage a da odbitak bude minimalan a neki i ne odbijaju ništa pošto je tražena roba dok kukuruz postaje kao repa skidaju i šakom i kapom, nas ne ubija vlaga nego njihove tablice.