Kukuruz 2014

A nje cu se lako resiti cim oberem kukuruz ide silokombajn pa posle prskanje :)
Tri puta prskano jednom na crno.
Ovako je kod svih stim sto imaju i muhar a kod mene je palamida samo...

Poslednja izmena:
Cim ova prokletinja stane jedno par dana! Stvarno voleo bih 2012 susnu nego ovo, javicu koliko je rodilo :)
Inace sledece godine takodje ostaje zp 434 i naravno ns 4030 njega nisam slikao jer ne mogu doci do njive... e sada bih ja jos neki od pionirovih recimo ali isto fao 400 tu cu izvrsiti konsultacije sa nekim od kolega ..

Da prskanje obavezno pa posto sam prosirio njivu za jedno 30 ari sejacu za silazu, a verovatno ce i komsije oko mene sejati kukuruz za berbu... A oranje moze i u novembru, vazno je da ova gamad od palamide nestane... Glifosav ili nesto trece neznam napamet sada...
I jesam crn, crna kosa,:osmeh: zelene oci samo su plave kad se iznerviram ali ovako su zelene

Nemas potrebe da prskas totalom posle Kukuruza... Spremi to za Psenicu pa ce sekator da je resi u Psenici samo tako!!!

Trosim pare bezveze??? Kod mene svi uveliko prskaju i planiraju da prskaju! Mislis nece imati efekta??
Trosio ne trosio prskanja ce biti ako vreme dozvoli, a planiram svakako kukuruz da sejem opet, to je nekih 60 ari njiva jedan litar resava problem nije to toliko jak korov.... Bar nije u nasim krajevima

Poslednja izmena:
Trosim pare bezveze??? Kod mene svi uveliko prskaju i planiraju da prskaju! Mislis nece imati efekta??
Trosio ne trosio prskanja ce biti ako vreme dozvoli, a planiram svakako kukuruz da sejem opet, to je nekih 60 ari njiva jedan litar resava problem nije to toliko jak korov.... Bar nije u nasim krajevima
1l kog herbicida na 60ari?Sta nije jak korov?palamida?

Kod mene nije, kod vas ne znam... Kod mene recimo gde je detelina posejana evo vec 4 godina palamide nema....

Postrni jos ne metlici, a dali ce stici ne'znamo..
attachment.php

attachment.php

Nazad
Vrh