pocerina
Član
I kod mene selu sam video par obranih njiva...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
poljoprivredna avijacija je takodje resenje ,gledao sam u americi kako to odrade helikopteri,polovan kosta od 6000do 10000 $ jedino kod nas ne postoji način dobiti dozvolu, kod njih u roku 30 dana za takve stvari se dobija dozvola ,mogla bi država da organizuje takvu kompaniju pa eto prilike zaposliti naše mlade pilote a ne samo biti opsednut arapimaDavno je u zadruzi "Sava Kovacevic"za cupanje metlica bilo IMT539 na sprat koji su bili potpuno novi,a izbaceni prve zezone iz upotrebe jer se nisu nikako pokazali i na jednoj licitaciji svi prodani za budzasto ljudi ih kupovali i adaptere bacali na otpad i vracali ih u prvobitno stanje.A sada bi dusu dalo imati takvog ferdziku na sprat za prskanje kukuruza od diabrotike i ostalih bolesti koji ga napadaju kada vise nemoze redovnim traktorom ucu u njih!
trebas ga poceti brati kad je vlaga 28 jel ce se kasnije osipati prilikom branja,ja vec 4 godine berem pionir hibride i samo pazim na vlagu i nema problemaDa li mi neko, ko ima iskustva sa branjem Pioneer-a u klipu, moze reci kada ga je najbolje brati, tj. sa koliko vlage?
Gde ce da ga drzi na ovim vrucinama, u hladnjaci,u kotobanje nemoze jos
Koliko kukuruz moze da izgubi vlagu za 24 casa? Ja imam sve pioneerove hibride i ovih dana pocinjem berbu.