DusanA
Član
Ovrseno danas 8 kj, Paco 5 kj, i F02 3 kj, i od komsije 12 vrsta (greskom), ukupan prosecan prinos 3100 kg po kj, vlaga 15%, ocekivao sam vise, ali me komsija razocarao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sto, prekinuo te u sred posla.Ovrseno danas 8 kj, Paco 5 kj, i F02 3 kj, i od komsije 12 vrsta (greskom), ukupan prosecan prinos 3100 kg po kj, vlaga 15%, ocekivao sam vise, ali me komsija razocarao
Mogli su i tebe ubaciti u bajbokanu,ni ti nista nisi bolji.Danas sam cuo da su u Debeljaci pohapsili neke Rome, prilikom kradje kukuruza su im pronasli i pistolje pored kukuruza.
Mogli su i tebe ubaciti u bajbokanu,ni ti nista nisi bolji.
jutros obrao najbolji kukuruz, sorta kws kermess, sejan na 24cm, baceno 200kg ureje na prolece,predusev soja, 1klasa zemlje, prinos sa jednog lanca 1puna zmajevka 8t i jedna 5tonka klipa , ja prezadovoljan za ovu godinu.
Kome si predao,na lager ili tel-kel 20% ? Ja sam kod Joce...Danas skinuto sa tri parcele sycora (9kj) i B23 (14kj), prosek 3620kg, s tim sto je B23 imao preko 4000kg na jednoj parceli od dve. Vlaga 19,6%.