sale ratar
Član
Matiću kakvi su prinosi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znam ja i za Zeljavu, i Loru, i ARK Konjic, i sve ostale podzemne objekte koji su poznati javnosti. Nije to toliko bitno, koliko sam hteo da naglasim da je GMO tehnologija skupa, i da je ns 640 ultra GMO, ne bi kostao 3000 za sj, nego 10000. Teorije zavere padaju pred trzistem.A cuo sam i da je JNA gradila podzemne gradove, i aerodrome, gde se samo brdo otvori, i izleti rezervna eskadrila MIG-ova...samo nismo dosad 'teli bezveze da ih raubujemo...
@oldtimer
Da si bio u Bihacu na vojnom aerodromu nebi ovako pisao .
Izvinjavam se za off.
E vidis ja to radim sve pred suncokret, i pogon blinde korpa na 142 se spremi kao za kukuruz, i onda jedino sto ostaje da se na adapteru stave privodni lanci ,skinu kontra nozevi i udri u kukuruz i odlicno to radi ...od sledece nedelje rokamo zutoprve godine sam stavio kukuruznu korpu i blinde u suncokret jel sam predpostavi scenario, da ce mo skidati suncokret i kukuruz u isto vreme, samo sto ovo nije klas otkacis i zakacis, nego zmaj, moras i pogon uredjaja menjati...
Pise Ti lepo u postu GENETSKI POTENCIJAL 30t znaci knjigu u sake i pravac skola da se nauce neke osnove.Stavljam tacku na ovo i nemoj me citirati jer imam vece znanje.Pozdrav@Mindjar
Dobro,u zalivnom sistemu malo manje od 22 t/ha. Nigde veze za 30 t/ha.
@Bojcetic
Druga je tehnologija dobijanja GMO kukuruza, a druga CTM.Kod CTM niko nije petljao sa genima, u smislu ubacivanja gena od neke druge vrste, bilo biljke, ili zivotinje, vec je izazivana prirodna mutacija, neprirodnim putem...
Jel vidis sa kakvim se znanjem seda u traktor i obradjujem zemlja,moj bato......A ja se ponadao da je prica o gmo zavrsenaAjmo malo o kukuruzu 2012