RatkoPa
Član
tamara1611 u pravu si b23 je naj stabilniji hibrid trenutno,i u susnim i u kisnim godinama.ja sejem samo njega na 12 kj i u zadnjih 5god nisam imao prinos ispod 4700kg/kj
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
obrni okreni,najbolji rod mi je uvek davao b23,ima najteze zrno.Dzaba syo ovi izgledaju u klipu lepo kad nemaju tezinu!Ko te pita kakav ti je bio klip.
Ako se nevaram seme je iz Hrvatske?ja sam ove godine cetvorici ljudi presijavao b23 seme katastrofa iz 2008
ja mislim da je u novinama pisalo da je od miško..ćaAko se nevaram seme je iz Hrvatske?
Mislio sam na poreklo semena, odakle je uvezeno.ja mislim da je u novinama pisalo da je od miško..ća
Što, nemora da znači ,možda je malo raniji hibrid .Oću da kažem toplo ljeto znači kraću vegetaciju ,ali malo brže i stiže da se napuni.Zalosno,tu od prinosa nema nista,samo ako izvuce ulaganja...