Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
bewisa je napisao(la):Bas ste se napatili.Bar ove godine niste se trebali plasiti
da nece biti vlage.
mica967 je napisao(la):Shale a sto ste presevali repu i sa kime si je ugovarao
Farmer Bob je napisao(la):Za @shale - pa mogli ste podrljati posle setve i bilo bi zagrnuto.
paorpaor je napisao(la):Fara taki je i moj ako ne i veci,mislim kukuruz,a sejan je 9-og, 10-og i 11-og.
I ja sam hteo da sejem pre uskrsa,ali sam ipak odlucio da necu.
Razmak je 23cm d-12Sika je napisao(la):sto ti je ovoliki razmak izmedju biljaka??
ja sam tu kod tebe posejao florenciju na 21,samo kakve sam ja srece,ja cu se usrati sa pioneerom.Farmer Bob je napisao(la):Au,ja sam danas Florenciju "nazadevo"na 21cm,pa da vidimo.Kaze nama promoter,nece da prica o Florenciji ako nije posejana na 21cm.Inace,sejao sam je i na 23.5cm i bio zadovoljan.Oko 5t suvog zrna po jutru,na 3-4 klasi zemlje.
angorac je napisao(la):Dragane kuku, pa gde ZP 434 na 27 cm. Bez 21-23 cm. nemas prinos. Ja sam na pocetku sejao na 27 i na 24 i na 22 i klipovi su uvek bili iste ili slicne velicine. Ti na 27 nemozes da dobijes mnogo vece klipove nego na 22 jer mu je genetika klipova ista.