Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kermes se seje na gustinu 65000-75000, evo info http://www.kws.de/aw/KWS/serbia-montenegro/kukuruz/~dfkz/Preporuka_za_setvu_KWS_hibrida/Zajcev je napisao(la):Ljudi na koji razmak sejete kukuruz, ja sam Kermes sejao na 21cm.
Zanima me kakav razmak koristite u kom regionu i na kojim sortama.Zoran Kostović je napisao(la):@Zajcev
Zašto ti je važan razmak ako si već posejao?
Nisam zeznuo pa nemam razloga da se tešim, uradio sam po preporuci KWS-a za Kermes, sa linka koji je postavio Farmer IIKishRobert je napisao(la):da sam sebe utesi!
bogami kod mene jos ni blizu izlaska nije ,bojim se dace morati da se preseva,klice jedva da imaju par cm duzine....paorpaor je napisao(la):Kukuruz sejan 10 aprila u 5 poslepodne je polako,ali sigurno,ugledao (po koji) svetlo dana. Nadam se da ce za 2-3 dana po prilican broj (<90%) izaci iz "tmine",a da tako treba da bude govori i prognoza za narednih nekoliko dana gde ce se ziva na termostatu najcesce kretati izmedju 8. i 20. podeoka sa dugim suncanim intervalima (yupi evo nama pravog proleca).
ogled maisadour-a i florencije.posejan je na nekih 7-8cm dubine!paorpaor je napisao(la):E onda si ga jako duboko posejao,ili ili koje seme je u pitanju ?
jel bude neki posledica?zapravo,da li ih je bilo?Bećarina pusta je napisao(la):To se meni jednom dogodilo. Prvi u ataru posijao kukuruz, kada ono zapadalo i zaladilo, a on siroče nikako da izađe. Pa kad je izašo žutio se dosta dugo jer i nakon nicanja bilo malo ohladno.
KishRobert je napisao(la):jel bude neki posledica?zapravo,da li ih je bilo?Bećarina pusta je napisao(la):To se meni jednom dogodilo. Prvi u ataru posijao kukuruz, kada ono zapadalo i zaladilo, a on siroče nikako da izađe. Pa kad je izašo žutio se dosta dugo jer i nakon nicanja bilo malo ohladno.