Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bolje baci ureu sad, i ako nema više od 5 dana od sejanja onda možeš blago da podrljaš!ilijat je napisao(la):Ostalo mi je nesto ureje, pa me zanima da li moze i urea da se baci izmedju redova prilikom spartanja? Mislio sam da pomesam pola pola urau i kan. Koliko je potrebno po lancu?
Vec je posejan kukuruz. Rekli su mi da kukuruz moze da izgori od ureje ako se pretera pa me zato zanima ako moze u kojoj kolicini ili je ipak bolje to uraditi sa kanom?mityoo je napisao(la):Bolje baci ureu sad, i ako nema više od 5 dana od sejanja onda možeš blago da podrljaš!ilijat je napisao(la):Ostalo mi je nesto ureje, pa me zanima da li moze i urea da se baci izmedju redova prilikom spartanja? Mislio sam da pomesam pola pola urau i kan. Koliko je potrebno po lancu?
ilijat je napisao(la):Ostalo mi je nesto ureje, pa me zanima da li moze i urea da se baci izmedju redova prilikom spartanja? Mislio sam da pomesam pola pola urau i kan. Koliko je potrebno po lancu?