Sav ZP 677 sam kupio direktno u institutu, a kako mi je danas zafalio jedan džak, zovnem ćaleta da ode da kupi u lokalnoj poljo apoteci (cena ista). Dođem kući i prvo što mi je upalo u oči je beli konac kojim je džak prošiven (zeleno-beli je na institutskom), dalje pogledam i vidim da na dnu džaka piše naziv instituta, a ne velikim crvenim ZP 677 kao na ostalim, sledeća razlika je u broju partije i deklaracije, no dobro to je ok. Otvaram džek i imam šta da vidim

, zrna su bleda, jedva da su tretirana (u odnosu na ona moja koju su jarko crvena), lomljena, sitna, krupna, okrugla, pljosnata ma svakakva.......a opet ona moja sva jednaka krupna i pljosnata.
Pa
**greška mu ja mater u ima svih nas na forumu ko ga je pustio takvog u prodaju, da li je to stvarno izašlo sa instituta ili su počeli odlične falsifikate da prave----?!
Sejao sam dve baterije "originala" i dve ovog sranja pa ćemo videti razlike na jesen.
Duže vreme nisam bio na forumu, i ako se dobro sećam imamo ovde i koleginicu sa ZP instituta, pa bih voleo bi čuti njen komentar.
Na levoj strani je falš, a na desnoj original.