Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mityoo je napisao(la):Recimo da je moj F02 imao razmak 21 cm i nije polegao a komsijin je bio na 26cm i bilo je poleglog! A kad smo uporedili rod ja sam imao 700 kg vise po lancu!
branko je napisao(la):da i koliko veštaka treba pa da se ide na 21 i koliko se isplati pri maloj ceni kukuruzamityoo je napisao(la):Recimo da je moj F02 imao razmak 21 cm i nije polegao a komsijin je bio na 26cm i bilo je poleglog! A kad smo uporedili rod ja sam imao 700 kg vise po lancu!
Ma kakvo vreme bilo gušća setva, uz adekvatno đubrenje, uvek daje bolje rezultate. Prošle godine sam F02 sejao isto na 21cm, i nije bilo ni malo poleganja, a rod je bio odličan...
todor je napisao(la):neznam ali uvek kad sejem kukuruz gde je stajnjak razbačen netreba ni kg veštaka a sejao sam i na 19 razmak i uvek je bilo dobro
ko je rekao da ce biti susa?~Kiki~ je napisao(la):Nemam pojma ni sam , nešto se razmišljam zbog najavljene suše . Ili predlog na koliko ići ?![]()
mityoo je napisao(la):Ja bih isao na 21-22 ali bih sejao FAO kolegu od 6010 tj F02![]()
~Kiki~ je napisao(la):I rezime na koliko da se seje 6010 , sa 100kg ureje !?![]()
Naravno da treba sejati u susnim uslovima redje, ali zar 30cm nije malo bespotrebno gubljenje prinosa?kiraj je napisao(la):~Kiki~ je napisao(la):I rezime na koliko da se seje 6010 , sa 100kg ureje !?![]()
Na 28-30cm
goran1 je napisao(la):jeste 6010 j esklon poleganju ja sam ga sejao prosle godine mislim da bolje rodi od 640 ali hoce da padne stabljika
Ja sam imao prošle godine ,meni se ne sviđa jer ima samo od 14-16 reda zrna na klipuKishRobert je napisao(la):ja cu da probam tyrexx-a fao 580~600.
pakovanje je 50000 zrna,76e kesica.
inace ga proizvodi ragt seeds.