Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Drugar koji ima ovaj krunjač koji ja trenutno kopiram u izradi platio je 200 evra kao što sam napisao neznam dali ima godina od kako ga je uzeo e sad dali su se malo cenkali neznam, nemogu sa slike da pročitam tačno broj telefona sa nalepnice naziv firme se vidi to je selo Vlaška kod Mladenovca,ali ću otići do njega da prepišem broj a koliko će mene koštati napisaću kad ga završim dosad je koštao oko 5000 din.motor imam,treba mi oko 2 kvadrata lima možda manje i farba,imao sam remenice osovinu i cev za bubanj ostalo je kupljeno ali ukupne troškove videću na kraju.SUmadinac ajde nadji mi takav bez motora za 200e odmah da idem da ga kupim!!!! Ja nemogu da nadjem takav ispod 700e!!!!!!!!!
Nisu bog zna šta slike nisam ga terao iz šupe.http://www.micro-ferma.com/html/masina_batut_porumb.html
Da se pohvalim i ja sam pred novu godinu nabavio jedan krunjač ne znam ko je proizvođač mislim da je odžački slikaću ovih dana .Iama i puž da može u prikolicu i motor. Koštao me plug 756 koji već tri sezone izigrava kurvu po selu ja ga ne koristim a žao mi ga prodat![]()
Cao svima.Interesuje me da li je neko imao iskustva sa ovim krunjacem K8?
Interesuje me kapacitet,realna cena itd?
Hvala unapred
![]()